Ultra Light doo

Mi smo Ultra Light doo sa sedištem u Novom Sadu i još od 1996. obezbeđujemo najkvalitetnije osvetljenje prodajnih i poslovnih prostora, proizvodnih hala kao i stambenih prostora. Jedna od naših specijalnosti je i arhitektonska rasveta.

Od svog osnivanja trudimo se da uvek imamo inovativne stvari, retke na našem tržištu, pa stoga u našoj ponudi možete naći najraznovrsnija rasvetna tela i sijalice odličnog kvaliteta i veoma povoljnih cena.

Od 2003. godine ekskluzivni smo distributeri italijanske firme IVELA koja nudi LED rasvetu autentičnog dizajna i besprekorne završne obrade sa garancijom od 5 godina. Rasveta koja će zadovoljiti potrebe kupaca koji su u potrazi za perfekcijom, pravi je izbor za projekte visokih kriterijuma.

Ovlašćeni smo distributeri za proizvode renomiranog brenda PHILIPS, kao i drugih poznatih imena među kojima su i GENERAL ELECTRIC, OSRAM,  SYLVANIA, VOSSLOH SCHWABE, BENDER&WIRTH  i drugi.

Ultra light O nama 01
Ultra light O nama 02

U želji da dodatno obogatimo ponudu i pomognemo Vam pri izboru najboljeg osvetljenja za vaš prostor, u našu ponudu uvrstili smo i veoma kvalitetnu LED rasvetu iz Kine koju uvozimo pod našim brendom “Ultra Light LED LINE”.  Karakterišu je vrhunske performanse i visoki CRI indeks, veoma mali UGR indeks, dug garantni rok i visoka energetska efikasnost (od 100-160 lumena po wattu).

U našem asortimanu imamo i profesionalnu LED rasvetu u vidu industrijskih i kancelarijskih svetiljki, zatim svetiljki za vaš dom u vidu šinske i ostale arhitektonske rasvete, kao i LED panele sa HIGH LUMEN tehnologijom koji obezbeđuju više svetla a istovremeno štede jer ih odlikuje mala potrošnja.

Takođe, uvozimo i rasvetna tela koja su prava retkost na našem tržištu a među njima i reflektore 12-24V.

U našoj ponudi čeka vas i najraznovrsnija ponuda sijalica: od onih za svakodnevnu upotrebu, do svih vrsta specijalnih, medicinskih, pozorišnih, projekcionih, fotografskih i mnogih drugih.

Kod nas možete naći i sve vrste grla (podnožja) za sijalice, što je velika retkost na današnjem tržištu, od komercijalnih do specijalnih, medicinskih, projektorskih, kao i za svetlosne efekte a koje potpisuje renomirani Nemacki proizvođač Bender-Wirth.

Izrađujemo svetiljke od ALU led profila za koje koristimo LED trake čiji smo takođe direktni distributeri za naše tržište, a koje možete naći isključivo u našoj ponudi. Reč je o LED trakama koje su izrađene od HIGH LUMEN LED čipova (150lm/W), odnosno 2835 SMD dioda najnovije generacije koje rade na 24V. Odlikuje ih visok kvalitet i garancija od 3 do 5 godina.

Nudimo i odgovarajuća LED napajanja marke MEAN WELL takođe sa trogodišnjom garancijom.

Ultra light O nama 03
Ultra light O nama 04

Potvrda našeg kvaliteta su dugogodišnje trajanje i veliki broj kako domaćih tako i inostranih kupaca koji su u nama prepoznali visoki kvalitet po povoljnim cenama.

Ljubazan i pre svega profesionalni tim Ultra Light-a na raspolaganju Vam je za bilo koju vrstu pomoći i saveta prilikom izbora rasvete, kako u našoj maloprodaji i veleprodaji, tako i putem našeg web shopa.

Sigurni smo da će uz našu rasvetu vaš prostor zasijati najlepšom svetlošću!

Kvalitetna i pouzdana rasveta!

Naša deviza sa kojom smo postali prepoznatljivi za ovih 20-ak godina poslovanja je kvalitetna i pouzdana rasveta po pristupačnoj ceni i bez lažne skromnosti možemo da kažemo da smo tu nenadmašni na ovom tržistu.

12
RAZLIČITIH BRENDOVA
21
GODINA TRADICIJE
3250
RAZLIČITIH MODELA
42125
ISPORUČENIH LED SIJALICA