Ultra Light doo

Vremenom smo se specijalizovali za osvetljavanje prodajnih, poslovnih prostora, proizvodnih hala kao i stambenih prostora sa akcentom na dekorativnu rasvetu. Takodje imamo kompletan asortiman sijalica od onih za konvecionalnu upotrebu, do svih vrsta specijalnih, medicinskih,pozorišnih, projekcionih, fotografskih i drugih. Od 2003. godine smo ekskluzivni distributeri italijanske firme IVELA, kao i ovlašćeni distributeri renomiranog brenda PHILIPS, kako rasvetnih tela tako i izvora svetla.

Pored ovih u našoj ponudi proizvoda mozete naći veliki broj drugih brendova kao što su OSRAM, GENERAL ELECTRIC, SYLVANIA, VOSSLOH SCHWABE, BENDER&WIRTH …Takodje nudimo sve vrste grla(podnožja) za sijalice od komercijalnih do specijalnih, medicinskih, projektorskih ,za svetlosne efekte itd. ,renomiranog Nemačkog proizvodjača Bender- Wirth.

S obzirom da je ovo era LED rasvete mi se nismo opredelili da kao i većina kompanija u ovoj branši jurimo za bofl LED rasvetom iz masovne “garažne” proizvodnje u Kini, gde je kvalitet i pouzdanost više nego sporan, nego smo se orijentisali na uvoz veoma kvalitetne LED rasvete iz Kine sa visokim CRI indeksom, dugim garantnim rokom i visokom energetskom efikasnošću(preko 100 lumena po wattu). Sa druge strane, za kupce koji traze perfekciju kao i za  projekte visokih kriterijuma nudimo LED rasvetu autentičnog Italijanskog proizvodjača IVELA sa garantnim rokom 5 godina, fantastičnim dizajnom i besprekornom završnom obradom…

Naša orijentacija je maloprodaja(web prodaja kao i direktno u našem objektu), veleprodaja a naročito saradnja sa arhitektonskim biroima gde nudimo posebne uslove zavisno od ozbiljnosti projekta. Kao rezime, naša deviza poslovanja je iznad svega KVALITET ali po korektnoj ceni.

Što se tiče naše poslovnosti ostaje Vam sami da se uverite.

Kvalitetna i pouzdana rasveta!

Naša deviza sa kojom smo postali prepoznatljivi za ovih 20-ak godina poslovanja je kvalitetna i pouzdana rasveta po pristupačnoj ceni i bez lažne skromnosti možemo da kažemo da smo tu nenadmašni na ovom tržistu.

12 RAZLIČITIH BRENDOVA
21 GODINA TRADICIJE
3250 RAZLIČITIH MODELA
42125 ISPORUČENIH LED SIJALICA