Potrošač ima pravo da odustane od ugovora o kupovini robe koju je kupio putem našeg sajta. Rok za odustajanje je 14 dana od dana kada mu je pošiljka isporučena.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupovini robe to možete učiniti slanjem obrasca za odustanak od ugovora elektronski na mail rasveta@ultralight.rs ili poštom na adresu uz prethodnu najavu telefonom.

U cilju rešavanja Vaše reklamacije (prigovora) potrebno je da pošaljete račun i/ili slip kurira kao potvrdu o kupovini proizvoda

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata u UltraLight Rasveta i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku 14 dana od dana kada je roba isporučena. Istekom navedenog roka gubite pravo na odustajanje od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora Vi snosite troškove vraćanja robe i dužni ste da u roku od 14 dana od odustajanja robu dostavite na našu adresu. UltraLight Rasveta DOO je dužan da izvrši povrat novca koji je primio za robu u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac o odustanku ugovora.Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i nekorišćeni.

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane. Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,…) kako ne bi došlo do oštecenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.

UltraLight Rasveta DOO može odložiti povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste istu poslali. Obrazac za odustajanje od ugovora možete preuzeti OVDE.

U slučaju bilo kakvog spora nadležan je Privredni sud u Novom Sadu.