Kurirska služba

Robu šaljemo svakog radnog dana kurirskim službama D Express ili Bex sa kojima imamo ugovore, cenovnike možete pogledati ispod na njihovim linkovim.

https://www.bex.rs/kalkulatorcena.php

https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

Obratite pažnju da se povrat dokumentacije i povrat otkupa posebno naplaćuje kao dodatna usluga na standardni cenovnik.

Za sve reklamacije na poštarinu potrebno je obratiti se brzoj pošti.

Slanje porudžbine

Porudžbine primljene do 13h, pod uslovom da poručenu robu imamo na stanju, šalju se isti dan, u suprotnom sutradan.

Pakovanje

Osetljiva roba se pored originalnog pakovanja, dodatno pakuje u pucketavi vazdušni streč, zatim dodatno obloži kartonom i maksimalno  obezbedi od loma i deformisanja.

Oštećenja robe

Ukoliko dođe do oštećenja robe prilikom slanja, žalbe i reklamacije se dalje prosleđuju kurirskoj službi i šalje se zahtev za reklamaciju na šta se čeka odgovor nekoliko dana. U slučaju odbijene reklamacije od strane kurirske službe trošak snosi kupac, osim u retkim slučajevima kada se utvrdi da je došlo do oštećenja usled neadekvatnog pakovanja i obezbeđenja od stane naših zaposlenih kad svu odgovornost snosimo mi.
Prilikom primopredaje robe ukoliko kupac nedvosmisleno utvrdi da je roba oštećena ili polomljena paket ne mora da primi ili može odmah sa kurirom da načini zapisnik o šteti.

Ukoliko dođe do oštećenja ili uništenja pošiljke pošiljalac/primalac je dužan da u roku od 24h prijavi oštećenje (uputi reklamaciju), a nakon toga u roku od 7 dana je dužan da uputi zahtev za nadoknadu štete. Ako je šteta nastala od strane zaposlenih u „D Express“-u ili „Bex“-u kompanija u najkraćem mogućem roku (7 radnih dana) vrši nadoknadu štete. Naknadu štete „D Express“ i „Bex“ vrše za sve vrednosne i otkupne pošiljke u visini označene vrednosti nezavisno od uzroka štete.

Treba napomenuti da neke proizvode izuzetne osetljivosti tipa: jedan komad, odnosno robu u vidu fluo cevi, alu profila dužine 2m, šina, nekih specijalnih sijalica i bilo šta što je osetljivo ne šaljemo, odnosno šaljemo isključivo na insistiranje kupca pod uslovom da kupac sam preuzima rizik i snosi potpunu odgovornost za eventualnu štetu.

Postoji mogućnost dostave do Beograda, ili usputnih mesta, našim vozilom ali samo za porudžbe veće vrednosti (preko 10000rsd) osim ako predmet dogovora nije drugačiji. Za sada je to jednom nedeljno, do unapred dogovorenih i određenih lokacija u gradu.

Težimo tome da, u skladu sa mogućnostima, što više izađemo u susret klijentima i proširimo taj vid dostave.

U svakom momentu, možete dobiti informacije o statusu pošiljke i načinu isporuke.

U slučaju bolo kakvog spora nadležan je Sud u Novom Sadu.

NAJBOLJE DIZAJNERSKE IDEJE

Ultralight Magazin

Budite uvek informisani. Saznajte najnovije vesti i trendove iz sveta rasvete.