Shop » Led trake, neon flex i oprema » LED TRAKE » 2835 20W 24V 5500K IP65 HIGH LUMEN
NOVO

2835 20W 24V 5500K IP65 HIGH LUMEN

790,00 RSD

Slika
Izvor svetla 2835 SMD diode
Snaga
Ulazni napon
Jačina svetla
Boja svetla
Indeks reprodukcije boje
Dimenzije
Stepen zaštite
Radni vek
Garancija
Brend
EAN kod: 8601281910157 Kategorija: Oznaka:
 • Cena je po metru
 • Jačina svetla (lumeni) i potrošnja (W) se odnosi na 1 metar trake
 • Skraćuje se na svakih 7 dioda odnosno 4 cm
 • Broj dioda: 182 diode/m
 • Vrhunske performanse i kvalitet
 • Ne dolazi do smanjenja inteziteta svetla na većim dužinama
 • Pogodna za glavno i bilo koje drugo osvetljenje
 • Primena za pravljenje svetiljki od ALU led profila kao centralno svetlo
 • Idealna za montažu u uslovima gde je traka izložena spoljnim uticajima, otporna na vlagu, prašinu itd
 • Glavna karakteristika HIGH LUMEN serije led traka je mala potrošnja i veliki broj lumena po metru.
 • Direktni uvoznici, naš brend

Robu šaljemo svakog radnog dana kurirskom službom Daily Express sa kojom imamo ugovor pa su samim tim i cene troškova transporta dosta korigovane prema nama.
Cene troškova slanja snosi kupac.

Porudžbenice se primaju najkasnije do 13h da bi stigle da se procesuiraju i pošalju taj dan. Isporuka je u većini slučajeva danas za sutra ali to zavisi od kurirske službe i u nekim slučajevima taj rok bude duži za dan-dva, naročito u periodima praznika i nekih akcija tipa Black Friday i slično.

Roba se pored originalnog pakovanja, dodatno pakuje u pucketavi vazdušni streč, zatim dodatno obloži kartonom i maksimalno se obezbedi po propisima koje smo dobili direktno od kurirske službe.

Ukoliko dođe do oštećenja ili uništenja pošiljke pošiljalac/primalac je dužan da u roku od 24h prijavi oštećenje (uputi reklamaciju), a nakon toga u roku od 7 dana je dužan da uputi zahtev za nadoknadu štete. Ako je šteta nastala od strane zaposlenih u “D Express”-u kompanija u najkraćem mogućem roku (7 radnih dana) vrši nadoknadu štete. Naknadu štete “D Express” vrši za sve vrednosne i otkupne pošiljke u visini označene vrednosti nezavisno od uzroka štete.

Ukoliko dođe do oštećenja robe prilikom pošiljke, žalbe i reklamacije se dalje prosledjuju kurirskoj službi i šalje se zahtev za reklamaciju na šta se čeka odgovor od par dana da bi se ustanovilo kako je došlo do reklamacije. Reklamaciju snosimo mi samo onda ukoliko roba nije propisno upakovana onako kako to od nas zahteva kurirska sluzba, što je redak slučaj, gotovo nepostojeći.

Treba napomenuti da jedan komad, odnosno robu u vidu fluo cevi, alu profila dužine 2m, šina, nekih specijalnih medicinskih sijalica i bilo šta što je osetljivo ne šaljemo, odnosno šaljemo isključivo na insistiranje kupca pod uslovom da preuzima rizik i snosi potpunu odgovornost ukoliko dodje do bilo kakvog oštećenja pošiljke i reklamacije, a da pritom roba nije propisno upakovana. Ako se ustanovi drugačije, troškove štete snosimo mi.

U zavisnosti od obima posla i narudžbenica, jednom nedeljno vršimo isporuku robe na teritoriji Beograda, nemamo fiksno određen termin već je najbolje pozvati i dogovoriti se sa nama kad planiramo dolazak tekuće nedelje, najbolje je informisati se odmah u ponedeljak kako bi se na vreme dogovorili oko isporuke jer se retko opredelimo za dolazak ponedeljkom.

Dalje, u dogovoru sa vozačem, roba se isporučuje na odredjenim lokacijama Beograda. Ne dolazi se baš u strogi centar grada već se koriste alternativne lokacije poput Novog Beograda i uglavnom do samog ulaza u Beograd gde se vrši dalja primopredaja.

U slučaju kada dostavljamo našim vozilom, isporuka je besplatna.