NOVO

VESTA 595 PODNA LAMPA RGB/WW SMART WIFI

4.900,00 RSD

Slika
3-4 radna dana
Vrsta adaptera

Bazni

Snaga

Ulazni napon

Jačina svetla

Boja svetla

Indeks reprodukcije boje

Dimabilna

Boja kućišta

Materijal

Dimenzije

Stepen zaštite

Garancija

Energetski razred

A+

Potrošnja kWh/1000h

17 kWh / 1000h

 • LED RGB WiFi podna lampa modernog i elegantnog izgleda, snage 17W, sa efektima koje menjate po želji: menjanje boja, smanjivanje jačine osvetljenja (dimovanje) i različiti režimi muzike
 • Upravljanje se vrši putem daljinskog upravljača koji poseduje 24 tastera za lako upravljanje, kao i preko pametne aplikacije Tuia Smart APP, koju možete instalirati na telefon
 • Ova pametna lampa uklapa se u svaki ambijent i pomoću nje oživećete Vaš prostor živopisnim bojama
 • Idealna je kako ulepšavanje ambijenta enterijera kuće, lokala, kafića ili studija, tako i kao poklon kojim ćete iznenaditi i obradovati dragu osobu
 • Zbog svojih dimenzija i dizajna zauzima malo prostora, što omogućava da se lako postavi u bilo koji ugao, u kome će ostati skoro neprimećena sve dok je ne uključite
 • Nakon što je postavite, ostaje samo da se prepustite uživanju u ambijentu
 • Kratak opis odlika proizvoda:
  • podržava kontrolu putem mobilne aplikacije;
  • korisnik može da prilagodi naziv proizvoda na stranici rada APP;
  • na stranici sa efektima postoje različiti režimi muzike i scene koje korisnici mogu da podese: brzina, osvetljenost, boja i dužina efekta, itd;
  • ovaj proizvod podržava Aleksa, Google Assistant;
  • mobilna aplikacija podržava iOS 10.0 ili noviju verziju, a Android sistem zahteva Android 4.4 ili više;
  • instalirajte Tuia Smart APP na svoj mobilni telefon;

Robu šaljemo svakog radnog dana kurirskom službom Daily Express sa kojom imamo ugovor pa su samim tim i cene troškova transporta dosta korigovane prema nama.
Cene troškova slanja snosi kupac.

Porudžbenice se primaju najkasnije do 13h da bi stigle da se procesuiraju i pošalju taj dan. Isporuka je u većini slučajeva danas za sutra ali to zavisi od kurirske službe i u nekim slučajevima taj rok bude duži za dan-dva, naročito u periodima praznika i nekih akcija tipa Black Friday i slično.

Roba se pored originalnog pakovanja, dodatno pakuje u pucketavi vazdušni streč, zatim dodatno obloži kartonom i maksimalno se obezbedi po propisima koje smo dobili direktno od kurirske službe.

Ukoliko dođe do oštećenja ili uništenja pošiljke pošiljalac/primalac je dužan da u roku od 24h prijavi oštećenje (uputi reklamaciju), a nakon toga u roku od 7 dana je dužan da uputi zahtev za nadoknadu štete. Ako je šteta nastala od strane zaposlenih u “D Express”-u kompanija u najkraćem mogućem roku (7 radnih dana) vrši nadoknadu štete. Naknadu štete “D Express” vrši za sve vrednosne i otkupne pošiljke u visini označene vrednosti nezavisno od uzroka štete.

Ukoliko dođe do oštećenja robe prilikom pošiljke, žalbe i reklamacije se dalje prosledjuju kurirskoj službi i šalje se zahtev za reklamaciju na šta se čeka odgovor od par dana da bi se ustanovilo kako je došlo do reklamacije. Reklamaciju snosimo mi samo onda ukoliko roba nije propisno upakovana onako kako to od nas zahteva kurirska sluzba, što je redak slučaj, gotovo nepostojeći.

Treba napomenuti da jedan komad, odnosno robu u vidu fluo cevi, alu profila dužine 2m, šina, nekih specijalnih medicinskih sijalica i bilo šta što je osetljivo ne šaljemo, odnosno šaljemo isključivo na insistiranje kupca pod uslovom da preuzima rizik i snosi potpunu odgovornost ukoliko dodje do bilo kakvog oštećenja pošiljke i reklamacije, a da pritom roba nije propisno upakovana. Ako se ustanovi drugačije, troškove štete snosimo mi.

U zavisnosti od obima posla i narudžbenica, jednom nedeljno vršimo isporuku robe na teritoriji Beograda, nemamo fiksno određen termin već je najbolje pozvati i dogovoriti se sa nama kad planiramo dolazak tekuće nedelje, najbolje je informisati se odmah u ponedeljak kako bi se na vreme dogovorili oko isporuke jer se retko opredelimo za dolazak ponedeljkom.

Dalje, u dogovoru sa vozačem, roba se isporučuje na odredjenim lokacijama Beograda. Ne dolazi se baš u strogi centar grada već se koriste alternativne lokacije poput Novog Beograda i uglavnom do samog ulaza u Beograd gde se vrši dalja primopredaja.

U slučaju kada dostavljamo našim vozilom, isporuka je besplatna.