Novosti

7 fenomenalnih osobina Philips HUE rasvete

 1. Svetlo prema raspoloženju
  U odnosu na običnu rasvetu, Philips HUE nam omogućava da se igramo sa tonovima svetla, kontrastom, belim svetlom, kao i da od bogatog spektra boja biramo i kreiramo osvetljenje koji potpuno odgovara našem raspoloženju ili atmosferi koju želimo da napravimo.
 2. Dinamično svetlo za buđenje prostora
  Ova karakteristika Philip HUE rasvete zapravo je i jedna od glavnih karakteristika prirodnog izvora svetla, na koje smo generalno navikli, i koje, kao takvo, prija našem organizmu, za razliku od klasične rasvete koja je zapravo statični izvor svetla. Zahvaljujući ovoj uzbudljivoj osobini Philips HUE sistema rasvete, oživećete svaki prostor!
 3. Party rasveta – jer najbolji provod je u domu
  Tipična za klubove i cool kafiće, sada vesela atmosfera razdraganog svetla može naseliti i Vaš dom. Nema potrebe da za dobar provod idete u grad, već sve što Vam treba je ekipa najboljih drugara, Philips HUE rasveta i aplikacija koja će podesiti svetlo baš prema muzici koju puštate.
 4. Upravljanje svetlom na daljinu
  Želite li da promenite svetlo iz svoje fotelje, ili želite da upravljate svetlima čak i kada ste van kuće?! Philips HUE sistem rasvete će vam to i omogućiti. Ovo je naročito korisna karakteristika za one koji su često na putovanjima – jer pomoću ovog pametnom sistema, Vaš dom neće izgledati kao da u njemu nikog nema danima.
 5. Alarm i tajmer za blagodeti organizma
  Želite li da se budite uz izlazak sunca, ili da tonete u san sa sumrakom? Alarm i tajmer Philips Hue rasvete ispuniće i ove Vaše želje. Primetićete koliko ovi efekti deluju stimulativno i pozitivno na ljudski organizam – iskustvo koje definitivno morate da probate!
 6. Automatizacija rasvete
  Ova karakteristika Philip HUE sistema rasvete omogućava da uspostavite pravila osvetljenja Vašeg doma koja Vam najviše odgovaraju. Kada dolazite kući, moguće je da podesite uključenje svetla u znak dobrodošlice. Ili svetlo možete povezati sa Vašom alarmnim sistemom, tako da Vas crvenom bojom upozorava ukoliko se alarm aktivita. Kombinacije aktivnosti Philips HUE rasvete zavise samo od kreativnosti Vaših potreba!
 7. Sinhronizacija svetla sa televizijom
  Za potpun doživljaj omiljenog filmskog ostvarenja više ne morate ići u bioskop. Philips HUE transformisaće Vaš prostor u scenu koja je trenutno na televiziji – bilo da je to dubina plavog okeana ili lepota prašume, dopustite da svetlost filmske scene preplavi Vašu sobu.

Ova inteligentna dekorativna rasveta ima bezbroj načina primene, ali ne zaboravimo da ova raznobojna moćna svetla, koju kontrolišete pomoću Vašem pametnog telefona, mogu da se ponašaju kao i standardna sijalica. Kako ćete da upotrebite savršeni Philips HUE, zavisi isključivo od Vas.

Kao ovlašćeni distributeri brenda Philips, ponosni smo što možemo da predstavimo  i ponudimo ovaj revolucionarni sistem rasvete jer unosi dodatne vrednosti u svaki prostor i podiže kvalitet života na jedan svasvim nov nivo.

I za kraj, uvek volimo da kažemo ono u šta verujemo, a to je:

Birajte mudro – birajte PHILIPS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *