Novosti

ALU LED Profili

ALU led profili imaju širok spektar namene, koriste se kako za dekorativno tako i za glavno osvetljenje. U ALU led profile ugradjuju se led trake kao glavni izvor rasvete, a pored toga imaju i funkciju prirodnog hladjenja led trake što znatno produžava njen radni vek, takodje je štiti od bilo kakvih spoljašnjih uticaja. ALU led profili mogu se koristiti za unutrašnji i spoljašnji prostor. Veoma su jednostavni za montažu.

U ponudi imamo veliki izbor ALU led profila za različite tipove rasvete. Mogu se montirati kao nadgradni, u obliku visilice, a mogu biti i ugradni.

Imamo ih u raznim oblicima i dimenzijama, od najmanjih koji se koriste za ambijentalno i dekorativno osvetljenje, do ozbiljnih velikih dimenzija od kojih mogu da se prave svetiljke po sopstvenoj želji i da budu glavna rasveta u Vašem objektu. Takodje imamo stepenišne profile, savitljive, silikonske.

U našoj ponudi možete pronaći i profile različitih kružnih dimenzija, a u kombinaciji sa ostalim propratnim delovima, možemo takodje da pravimo i svetiljke različitih pravolinijskih oblika kao što su „X“ svetiljke, zatim pravougaone itd.

S obzirom da sami sklapamo i pravimo svetiljke po Vašem izboru, imate svu slobodu odabira dimenzija, razlog je taj što ne morate biti ograničeni na zaokruženu decimalu, doslovno rečeno najpreciznije ih sečemo na milimetar.

Najčešci odabir ALU led profila za glavno osvetljenje jeste ALU profil ALP3875, zatim ALP5090 kao i ALP5075.

Što se tiče ambijentalnog osvetljenja za spuštene plafone (skrivače), police i neke druge površine gde želite da dobijete ambijentalno svetlo i blago naglasite neke detalje u vašim objektima, kao i rasveta za kuhinjske elemente koriste se profili manjih dimenzija kao što su ALP002, ALP004 i ALP014.

Pored osnovne sive boje, radimo plastifikaciju u crnoj ili beloj boji, bez obzira na dimenziju profila i same svetiljke. Takodje postoji mogucnost plastifikacije ALU led profila u bilo koju drugu boju po Vašoj želji.

Treba naglasiti da u same ALU led profile ugradjujemo isključivo LED osvetljenje iz našeg uvoza, odnosno u izradi svetiljki koristimo naš brend ULTRA LIGHT LED LINE, trake vrhunskog kvaliteta napravljene od HIGH LUMEN tehnologije sa 2835 SMD diodama, sa velikim indeksom reprodukcije boje i velikom količinom lumena po vatu. Glavna karakteristika je mala potrošnja i velika količina svetla, što dalje daje za prednost korišćenje napajanja manjih dimenzija i manje snage, pa su samim tim lakši za montažu u same svetiljke.

Dobijate besprekoran kvalitet po korektnim cenama. Garancija na komponente u samoj svetiljci je 3 godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *