Novosti

LED Paneli

Led paneli u današnje vreme predstavljaju jednu od najprodavanijih i najzastupljenijih vidova rasvete. Najčešce su zastupljeni u četvrtastim, okruglim i pravougaonim oblicima, mogu biti ugradni i nadgradni, po potrebi  viseći uz dodatnu opremu, različitih jačina i dimenzija.

Njihov elegantan i jednostavan izgled se odlično uklapa u osvetljenju bilo kojeg objekta dajući pritom moderan  estetski dizajn i gotovo svuda je primenljiv. Mogu se svrstati u sve kategorije rasvete, podjednako se koriste kako u osvetljenju Vaših domova, tako i u kancelarijsko osvetljenje, zatim za osvetljenje poslovnih prostora, hala, magacina, zgrada, industrijskih prostora itd.

LED PANEL pruža maksimalnu količinu svetla uz minimalnu potrošnju električne energije. Funkcionalnost je ista, kako kod manjih LED panela koji se pretežno koriste za pomoćno i dekorativno osvetljenje, tako i kod srednjih i velikih LED panela koji se koriste kao glavna rasveta. Osnovna karakteristika je velika količina svetla i široki ravnomeran ugao rasipanja svetla, kao i laka i jednostavna montaža, bilo da su ugradni, nadgradni ili viseći.

Kao i kod drugih tipova LED rasvete i ovde smo se potrudili da vam pružimo maksimalan odnos cene i kvaliteta. U ponudi imamo veliki izbor LED panela svih dimenzija i oblika, zatim LED panele sa senzorom, kao i led panele sa dekorativnim pozadinskim osvetljenjem i u različitim bojama samog rama.

PO ČEMU SMO POSEBNI (PO ČEMU SE ISTIČEMO)

Osnovna odlika naših LED panela je maksimalna količina svetla sa minimalnom potrošnjom električne energije. Karakteristika im je izuzetno veliki broj lumena po vatu 120lm/W (lumen je najmerodavnija jedinica za merenje količine svetla, količina svetla u vatima je zabluda i prošlost).  Intezitet svetla je konstantan i ravnomeran, vremenom ne bledi i ne pojavljuju se zatamline na pojedinim delovima, nema treperenja svetla kroz kameru i karakteriše ih izuzetno dugačak radni vek.

Pored svega navedenog uvozimo panele sa visokim CRI indeksom, sa veoma malim UGR indeksom, panele posebne namene tamo gde to iziskuju uslovi a to su paneli sa stepenom zaštite IP64 koja je prava retkost na našem tržištu.

S obzirom da smo direktni uvoznici našeg brenda ULTRA LIGHT LED LINE, i ovde smo se potrudili da ne pribegnemo komercijalnoj distrubiciji LED panela kao što je u većini slučajeva zastupljena na našim prostorima, već smo obezbedili visok kvalitet što potvrdjuje i GARANCIJA koju dajemo u visini od 5 GODINA.

Obezbedili smo potpuno inovativni LED panel ne standardnih dimenzija 1200×600, a pored toga imamo u ponudi i standardne LED panele 1200×300, 600×600 kao i svu moguću prateću opremu u vidu ramova za nadgradnu montažu i sajlica za montažu u vidu visilice.

Poverenje nam je uvek na prvom mestu i uspešna poslovna saradnja sa svim našim kupcima, stoga vam preporučujemo da se i sami uverite u kvalitet koji Vam nudimo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *